Kjære motorsport venner, publikum, førere, team og funksjonærer.

Motorsport året 2017 er straks ved veis ende og for et motorsport år det har vært for NMK Grenland og Grenland Motorsportsenter!

En rekordtidlig start med 3 timers løp i Bilcross tidlig i mars ble etterfulgt av et uforglemmelig RallyX Nordic med rekord deltagelse fra både førere og publikum.
Nye og spennende førere samt inntreden av Oliver Solberg i sitt aller første rallycross løp i Supercar bidro til tidenes yngste podium med henholdsvis en 17, 15 og 21 åring på de 3 første plassene.

Gjennom 2017 har vi vært en viktig, aktiv og dyktig arrangør. Vi har demonstrert at vi har utviklet oss, lyttet til innspill, terpet på detaljer og høstet viktig internasjonal erfaring gjennom RallyX produktet.
I år som i fjor ble klubben tildelt arrangør prisen for Rallycross og Markedsførings prisen av NMK. Det står det respekt av!
Vi avsluttet høsten som vi startet den med 3 timers løp i Bilcross som var «utsolgt» med 30 team til start en hustrig november lørdag. Under høsten tar vi også med oss en feiende flott finale i NM Rallycross og samarbeide med NMK Larvik og finale i NM Bakkeløp.

I alt vi har gjort, gjør og har planlagt for 2018 så finnes det en fellesnevner.
I og rundt klubben har vi en fantastisk gjeng med funksjonærer som stiller opp før, under og etter arrangementer og som legger ned et utall timer i dugnad gjennom året.
Dere brenner for å gi førere og team gode sportslige vilkår og har vært avgjørende i å gi publikum fantastisk sport, action, fart og spenning.

På vegne av styret i NMK Grenland ønsker jeg dere en fredfull Jul og et riktig Godt Nytt År!

Velkommen tilbake i 2018,

Morgan Riis
Leder NMK Grenland