Sebastian Høidalen og Alexander Kittelsen Lie til topps i Crosskart NM i Vikedal.

xkart

Søndag 15 mai ble 1. NM runde i Crosskart kjørt i Vikedal på Vestlandet i et nydelig vår vær.

NMK Grenland var godt representert med hele 12 førere til start.

Noen hadde tjuvstartet sesongen for 14 dager siden i det danske mesterskapet, og med meget gode resultatet derifra var forventningspresset stort på sjåførene fra Grenland.

De lengste stråene trakk Sebastian Høidalen og Alexander Kittilsen Lie som gikk helt til topps i klassene 125ccm og 250 ccm.

Ekstra morsomt var det at klubbkamerater Ole Henry Steinsholt kjørte inn  til 2.plass i klasse 125ccm og Adrian Austad til 3 plass i klasse 250ccm.

Løpet ble filmet og kommer på Viasat Sport onsdag klokken 18.00 og blir lagt ut på Injection.no

Nå er guttene hjem om til en rask service og nullstilling før turen går til NEZ mesterskap( Nord Europeisk Sone) på den populære banen i Høljes i Sverige hvor det om noen uke kjøres VM i rallycross.

NMK Grenland stiller som vanlig mannsterke, og håper på å fortsette den gode starten på sesongen der.